Terug naar overzicht
Spruitjestaart 2

Spruitjestaart

cutlery-outline-16 Created with Sketch. 4 personen

Benodigdheden

- 400 g spruitjes
- 200 g gorgonzola
- 100 g belegen geraspte kaas
- 1 bladerdeeg
- 3 eieren
- 100 ml melk

Spruitjestaart 2

Bereidingswijze

Kook de spruitjes tot ze bijna gaar zijn. Spruitjes die gaar zijn, geven nog een beetje weerstand als je er met een vork in prikt.

Verwarm de oven voor tot 220 °C.

Bekleed een ingevette en met bloem bestrooide quiche-/ovenschaal met de bladerdeeg of gebruik een bakpapier.
Leg de spruitjes hierin en brokkel de gorgonzola hier overheen.

Klop de eieren los met de melk en de gemalen kaas.
Giet dit mengsel over de spruiten en gorgonzola.

Bak de taart in 30-40 minuten gaar.
Serveer met een frisse salade.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info